top of page

Personvern

Personvernerklæring:

Referanse: EU GDPR - General Data Protection Regulations

Denne personvernerklæringen gjelder forretningsprosessene hos Riise Friluftsliv ENK.

Erklæringen gir informasjon om, beskriver formålet med og virkemidlene for behandlingen av data vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, samtykker du til og godtar vilkårene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig

Riise Friluftsliv ENK

info@god-tur.no
Telefon 91687169

Sandviksveien 62G
5035 Bergen

Bruk av personopplysninger:

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne møte våre kontraktsforpliktelser, betjene deg som kunde og for å ivareta lovpålagte krav. Opplysningene brukes til å behandle dine forespørsler, mail, hindre svindel, samt til logistikk og levering. Dette innebærer bruk av personlige opplysninger.

Vi bruker også dine personlige opplysninger til administrasjon og drift av vår kommunikasjon, it- og sikkerhetssystem i samarbeide med våre tjeneste leverandører.

Personlig data kan også benyttes til følgende formål: salg, kontakt med kundeservice, markedsføring og informasjon.

Ved e-post og SMS

Ved markedsføring via e-post og SMS skal samtykke innhentes på forhånd. Et samtykke som er gitt kan trekkes tilbake når du måtte ønske det.

Bruk av informasjonskapsler

For andre tjenester kan du selv aktivt be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel. Det gjør det lettere for deg neste gang du logger på nettstedet. Disse informasjonskapslene utløper etter ett-1-år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet midlertidig, opprettes en informasjonskapsel. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og fjernes nå du lukker nettleseren din.

 

Tjenesteleverandører
Vi har ingen tjenesteleverandører.

Samarbeidspartnere som er nødvendige for vår forretningsdrift; herunder identitetsbekreftelse, forebygging av svindel, drift av nettbutikk, logistikk, analyser og supporttjenester.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker lukkede systemer og tilstreber høy grad av sikkerhet. Tjenestene kjøpes eksternt av velrennomerte leverandører datatjenester. Antivirus benyttes på alle arbeidsstasjoner, PC’er, nettverk og servere.

Endringer

Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer i denne erklæringen i samsvar med de til enhver tid gjeldende regler i EU GDPR (General Data Protection Regulations).

bottom of page